Williams joutuu ajamaan Australian kisaviikonlopun vain yhdellä autolla. Toisen vuoden kuski Logan Sargeant sivuutetaan kisaviikonlopusta.

Erikoinen tapaus johtuu Alexander Albonin rajun kolarin jälkeen perjantain harjoituksissa. Thaikuljettajan kilpuri on liian vahingoittunut, eikä sillä voi ajaa loppuviikonloppuna. Hämmentävästi Williamsilla ei kuitenkaan ole valmistettuna vara-autoa Albonille, joten tallilla on käytössä vain yksi auto.

Williams päättää sivuuttaan Sargeantin ja antaa hänen autonsa Albonille. Näin ollen amerikkalaiskuskia ei nähdä enää radalla.

– On anteeksiantamatonta, että meillä ei ole vara-autoa tässä vaiheessa kautta. Se kuitenkin kertoo siitä kuinka paljon perässä olimme talven kehitysvaiheessa, tallipäällikkö James Vowles kommentoi.

– Loganin ei pitäisi maksaa virheestä mitä hän ei tehnyt. Keskikastissa kilpailu on kuitenkin tiukkaa ja jokainen kilpailu merkitsee. Meidän on tehtävä tämä päätös todennäköisyyksien perusteella. Näin meillä on paras mahdollisuus pisteille.

– Tänään on urani vaikein päivä. Tilanne ei ole minulle helppo, Sargeant kommentoi lyhyesti The Racelle.

LUE MYÖS: