Viime vuonna julkaistun dokumentin ”Max Verstappen – Anatomy of a Champion” jälkeen Viaplay ja Verstappen ovat luoneet uuden sarjan – ”Max Verstappen – Off the Beaten Track” – joka valaisee entistä paremmin kolminkertaisen Formula 1 maailmanmestarin elämää kuninkuuslajin ulkopuolella.

Max Verstappen on ilmiö lajissa, joka on jo täynnä legendoja. Hänen hallitsevat esityksensä ja poikkeuksellinen psyykkeensä erottuvat merkittävällä tavalla, jopa parhaiden joukossa. Uutuusdokumentissa pureudutaan Verstappeniin formularatojen ulkopuolella.

Kolme 30 minuutin jaksoa korostaa Verstappenin intohimoa autourheiluun F1-radan ulkopuolella ja tarjoaa vilauksen hänen luonteestaan ja kilpailuvietistään. Sarjassa näytetään hollantilaisen pitkäaikaisen haaveen toteutumista omasta tallistaan Verstappen.com Racing -tiimissä. Kulissien takaisessa materiaalissa Verstappen toimii sekä mentorina että testikuljettajana DTM-sarjassa ystävälleen Thierry Vermeulenille.

Yhteistyö Viaplayn kanssa ”Off the Beaten Track” -dokumentissa on ollut uskomaton matka. Tämä sarja näyttää puolen, joka jää usein Formula 1:n varjoon. ”Off the Beaten Track” antaa välähdyksen elämästäni, rakkaudestani moottoriurheilun eri muotoihin ja ihmisiin, jotka inspiroivat minua, Verstappen sanoi Viaplayn tiedotteessa.

LUE MYÖS