Aston Martinin kisakuski Fernando Alonso jakoi näkemyksensä F1-tallien voimasuhteista Bahrainin talvitestien jälkeen.

Kaksinkertaisen maailmanmestarin mukaan Red Bull on edelleen selkeä ennakkosuosikki uuden kauden alla. Viime kaudella Red Bull voitti yhtä vaille kaikki osakilpailut, eikä espanjalainen näe voimasuhteissa siltä osin muutoksia, vaikka testien nopeimmat aikakierrokset menivätkin Ferrari-kuljettajille.

– Uskoisin, että 19 kuskia ajattelee tällä hetkellä, etteivät he voita maailmanmestaruutta, täräytti Alonso Autosportin mukaan.

Red Bullilla kaasuteltiin ongelmattomat talvitestit, eikä kierrosajoista kannata tälläkään kertaa vedellä pidempiä johtopäätöksiä tallien kurvaillessa erilaisia ohjelmia läpi. Max Verstappen on ylivoimainen suosikki, eikä Alonsolle energiajuomatallin vauhdillinen bluffaus mennyt läpi.

– Max on maailmanmestari ja Red Bull dominoi lajia, tiivisti vanha mestari tulevan kauden asetelman.

Vastaukset todellisiin voimasuhteisiin saadaan ensi viikonloppuna, kun Bahrainissa kaasutellaan F1-kauden 2024 avauskilpailu. Ajopäivät ovat tällä kertaa poikkeukselliset, kun vapaat harjoitukset kaasutellaan jo torstaina, aika-ajot perjantaina ja itse kilpailu lauantaina. Ensi viikonlopun aikataulun näet tarkemmin tästä.

LUE MYÖS: Lewis Hamiltonin Mercedes-pahvissa Ferrarin kannalta ikävä pykälä – tästä on kyse

LUE LISÄÄ