Rallin tulevaisuuden huippunimi Sami Pajari, 21, on kommentoinut tulevaisuuden suunnitelmiaan MTV Urheilulle.

Tällä kaudella WRC2-luokassa Skoda Fabia RS:llä kilpaillut suomalainen vihjaa vahvasti siihen suuntaan, että hän ajaisi ensi kaudella rallin MM-sarjassa. Tällä kaudella Pajari esitteli osaamistaan, kun hän ajoi Suomen MM-rallissa WRC2-luokan voittoon. Hän ajoi myös kolmessa muussa rallissa kolmen parhaan joukkoon.

– Ei ole mitään varmaa mihinkään suuntaan. Vielä pitää käydä keskusteluja. Mutta kyllä mä olen aika luottavainen, että ajan MM-sarjan puolella ensi kaudella. Saat tämän lippiksen, jos en aja, Pajari naurahtaa MTV Urheilulle.

Huhuissa Pajari on liitetty muun muassa Toyotan uuteen Rally2-autoon, joka nähdään ensimmäisen kerran tositoimissa ensi kauden avauskilpailussa Monte Carlossa.

Suomalainen ei kuitenkaan avaa tässä vaiheessa enempää tilannettaan.

– Onhan niitä paljon muitakin merkkejä, millä voisi ajaa. Sitä voi katsoa vaikka lähtöluettelosta, että mitä kaikkea siellä on, Pajari kommentoi.