Qatarin GP:n sprintti on käynnissä, eikä tapahtumilta vältytty avauskierroksella.

Rengasvalinnat menivät mukavasti sekaisin ja starttiin saatiinkin tätä myöten säpinää. Kärjestä lähtenyt McLarenin Oscar Piastri piti pintansa ja Mercedeksen George Russell ampui hyvin liikkeelle ja nousi toiseksi. Lando Norrisin McLaren irtosi viivalta heikosti ja britti otti takapakkia tippuen kuudenneksi.

Maailmanmestaruuden varmistamista havitteleva Max Verstappen sai huonon lähdön ja ajautui pieniin ongelmiin avausmutkissa. Hollantilainen putosi kuitenkin vain viidenneksi ja mestaruus on edelleen tähtäimessä.

Takajoukoissa AlphaTaurin Liam Lawson menetti ajokkinsa hallinnan ja liukui hiekalle jumiin. Tämän myötä radalle tuli turva-auto vetämään letkaa. Valtteri Bottas on tällä hetkellä sprintissä sijalla 13.