Max Verstappenin USA:n aika-ajot eivät sujuneet odotusten mukaisesti.

Hollantilaisen Q3-veto oli täynnä ongelmia. Lopulta viimeinen aikakierros vesittyi viime hetken ratarajaylitykseen, mikä johti hallitsevan maailmanmestarin hylättyyn kierrokseen. Näin ollen Verstappen starttaa sunnuntain osakilpailun vasta ruudusta kuusi.

Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa huomioitava asia viimeisessä sessiossa. Ensimmäisellä vedollaan Verstappen raivosi tiimiradioon tallikaveri Sergio Perezistä. Verstappenin mielestä Perez häiritsi hänen suoritustaan radan viimeisessä mutkassa.

– Hienoa työtä, v***n hienoa. Mitä v****a hän (Perez) oikein teki viimeisessä mutkassa? V***u mitä p****a, Verstappen huusi radion välityksellä.

Perezin paikka Red Bullilla ei ole kiveen hakattu. Meksikolainen on alisuorittanut kuluvalla kaudella pahasti, jääden yli 200 MM-pistettä mestaruuden jo varmistaneesta tallikaveristaan. Etelä-Amerikan median mukaan Red Bull on asettanut Perezille vaatimuksen paikkansa pitämiseksi. Toinen sija MM-sarjassa tai potkut.