Meksikon huippujännittävä aika-ajo päättyi neljän tallin väliseen paalutaistoon. Lopulta eturivin valtasivat yllättäen Ferrari-kaksikko. Vauhtia ei tuntunut löytyvän harjoituksissa.

Charles Leclerc nappasi toisen peräkkäisen paalunsa. Monacolainen oli äimän käkenä session jälkeen. Talli ei ollut varautunut paalupaikkaan. Toiseen ruutuun alle kymmenyksen erolla asettuu Carlos Sainz. Kolminkertainen maailmanmestari Max Verstappen oli kolmas.

Päivän yllättäjä nähdään ruudussa neljä. Käsimurtumasta viime viikonloppuna toipunut Daniel Ricciardo ajoi itsensä Red Bullin Sergio Perezin edelle. Meksikolainen lähtee kotikisaansa ruudusta viisi. Kaksikko taistelee ensi kauden ajopaikasta energiajuomatallissa.

Kuudenteen ruutuun ajoi Lewis Hamilton. Sen jälkeen McLarenin Oscar Piastri ja Mercedeksen George Russell.

Alfa Romeolle Meksikon aika-ajot olivat vuoden kirkkaimmat. Talli sai molemmat kuljettajansa kärkikymmenikköön. Valtteri Bottas lähtee ruudusta yhdeksän ja Zhou Guanyu ruudusta kymmenen.

Lando Norrisin päivä oli katastrofi. McLaren-kaksikko ajoi ensimmäiset vetonsa medium-seoksella, mikä ei toiminutkaan toivotulla tavalla. Norris oli tästä sijaiskärsijä. Epäonnistunut toinen yritys ja keltaiset liput jättivät Norrisin vasta ruutuun 19.