Mick Schumacheria ei nähdä F1-sarjassa ensi kaudella.

Täksi vuodeksi Mercedeksen testikuljettajaksi Haasilta sysätty saksalainen on tavoitellut ajopaikkaa kuninkuusluokassa aktiivisesti läpi vuoden. Vaihtoehdot ovat olleet vähissä. Suurin osa ajopaikoista täytettiin monivuotisilla sopimuksilla, mutta avautuminen Williamsilla näytti olevan olemassa.

Erityisesti Mercedeksen sekä Williamsin vuosia jatkunut yhteistyö poiki mahdollisuuksen saksalaisen liittymiselle. Tulokaskuski Logan Sargeant ei ole vakuuttanut, eikä nuorukaisen ajopaikka ole mitenkään taattu.

F1-insiderin mukaan erityisesti tallipäällikkö Toto Wolff yritti saada Schumacheria Williamsille. Itävaltalainen jakoi kaiken datan saksalaisen testi -sekä simulaatioajoista Williamsin kanssa. Tallia luotsaa entinen Mercedes-työntekijä James Vowles, joten Schumacherin mahdollisuudet tuntuivat suurilta.

Wolffin hyvää tarkoittanut ele päättyi kuitenkin nolosti. Schumacherin data oli ratkaiseva tekijä, miksi Vowles ei halua saksalaista talliinsa. Näin ollen 24-vuotiaan ura jatkuu kuninkuusluokan ulkopuolella.