McLaren julkisti keskiviikkona solmineen monivuotisen jatkosopimuksen austraalialaistulokas Oscar Piastrin kanssa.

22-vuotias Piastri siirtyi brittitallin riveihin Alpine-organisaatiosta suuren kohun saattelemana. Vaikean alkukauden jälkeen Piastri on löytänyt vauhtinsa, napaten 42 pistettä kauden kilpailuista. Palkintokorokkeelle nuorukainen ei ole vielä päässyt, mutta neljäs sija tulostaululta löytyy. Aika-ajoissa Piastri on yltänyt kolmanneksi.

Nuorukaisen uudelle sopimukselle vetää vertoja vain sarjan tähtikuski Max Verstappen. Hollantilaisella on sarjan pisin sopimus, joka kattaa vuoteen 2028 saakka. Piastrin sopimus on toiseksi pisin, vuoteen 2026 asti. Tallikaveri Lando Norrisin sopimus päättyy vuotta aiemmin.

McLaren

@McLarenF1
He's here to stay! 💪

@OscarPiastri has signed a contract extension that will keep him at McLaren until at least 2026. 🧡