Unkarin kisaviikonlopun viimeinen harjoitussessio päättyi Lewis Hamiltonin johtaessa joukkoa.

Brittikuljettaja nappasi kärkiajan reilun kahden kymmenyksen turvin MM-kärkinimi Max Verstappenilta. Hollantilaisen aamupäivä ei ollut tuloksesta huolimatta helppo. Miehen kilpuri ei käyttäytynyt miehen mieleen normaalisti. Erityisesti auton takapää heittelehti miten sattui, josta Verstappen myös tulistui session lopussa.

– Tarkastakaa nyt onko siinä mitään vikaa. Minulla ei ole v*ttu yhtään pitoa, Verstappen ärähti tiimiradioon.

Kolmanneksi ajoi tallikaveri Sergio Perez.

Valtteri Bottaksen vauhti oli toiveita herättävää. Suomalainen roikkui pitkään mukana jopa kärkiaikataistelussa, mutta päätyi lopulta sijalle 10. Pistesijat ovat olleet hakusessa alkukaudella, mutta suomalainen on ollut tyytyväinen auton kehitykseen Unkarissa.

Kärkikymmenikköön mahtui myös Nico Hülkenberg, Lando Norris (medium-renkaalla), George Russell, Ferrarit sekä Fernando Alonso.