Red Bullin insinööripäällikkö Rob Marshall on jättänyt paikkansa mestaruustallissa. Perinteikäs F1-talli McLaren tiedotti palkanneensa kokeneen Marshallin viime viikolla pääinsinöörikseen. Marshallin pesti alkaa vasta tulevalla kaudella, mutta hän on jo lähtenyt energiajuomaorganisaatiosta.

Marshall saa rinnalleen Ferrarilta McLarenille loikkaavan David Sanchezin. Kaksikko muodostaa yhdessä Peter Podromoun kanssa McLarenin uuden insinöörijohtoportaan. Uusi tallipäällikkö Andrea Stella on laittanut tallin teknistä puolta uuteen uskoon kauden aikana.

Peräti 17 vuotta Red Bullilla viettänyt Marshall on vain yksi monista tallin jättäneistä johtohahmoista viime aikoina. Toinen kilpailijatalliin loikannut jättinimi on Aston Martinin tekninen johtaja Dan Fallows. Lisäksi usea Fallowsin Red Bull -ajan tiimistä siirtyi miehen mukana brittitalliin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Chris Medland

@ChrisMedlandF1
McLaren announces Rob Marshall will join the team from Red Bull as Technical Director, Engineering & Design - he was formerly Chief Engineering Officer with RBR #F1