F1-kauden viides kisaviikonloppu on alkamassa Miamissa. Viime vuonna karnevaalitunnelmastaan radan ulkopuolella tunnettu GP saa uutta väriä myös radalle.

Mestaritalli Red Bull järjesti vuoden alussa kilpailun, jossa tallin fanit saivat mahdollisuuden päättää tallin kilpurin värityksen tähän kilpailuun. Voittajaksi selvisi Martina Adriano. Red Bull lennätti taiteilijan lisäksi myös katsomaan osakilpailua paikan päälle.

Red Bullin kilpuri harvoin kokee suuria ulkoasumuutoksia, joten uusi väritys pistää silmään välittömästi. Sininen saa runkoon seuraksi useamman värin kokonaisuuden.

Tältä kilpuri näyttää. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Chris Medland

@ChrisMedlandF1
The fan-designed Red Bull livery for this weekend looks better in the flesh than the original release IMO. Very cool project with the winner Martina Andriano flown out to Miami to see it race #F1 #MiamiGP