F1-sarjan seitsenkertaisen maailmanmestarin uran jatko on ollut kuluvalla viikolla kuuma peruna.

Brittiä ollaan oltu viemässä jo Mercedekseltä Ferrarille ja jotkut spekuloivat jopa Hamiltonin ajohommien päättymistä kokonaan. Aston Martinilla ajavalta Fernando Alonsolta udeltiin kommentteja Hamiltonin tilanteesta Monacon GP:n alla.

Alonso sekä Hamilton edustavat heittämällä kuskikatraan kokeneempaa päätä, eikä kummankaan vauhti näytä hidastuvan iän karttuessa. Kaksinkertainen maailmanmestari heittikin huumorin puolelle ja lainasi Hamiltonin omia puheita, joita ollaan useasti kuultu hänen suustaan viime vuosina.

– Hän aina itse sanoo, että he voittavat ja häviävät yhdessä tiiminä. Joten jos hän ei kerran voita, niin sitten minusta hänen pitäisi jäädä, naulasi Alonso simppelisti.

41-vuotiaan Alonson vyölle on kertynyt jo huimat 361 kisastarttia, joka on samalla myös eniten koko kuninkuusluokan historiassa. Hamilton puolestaan on 38-vuotiaana startannut 315 kilpailuun. Viimeisimpien raporttien mukaan Hamilton olisi lähellä jatkosopimusta Mercedeksen kanssa, jonka leivissä britti on ajanut jo kaudesta 2013 saakka.

LUE MYÖS: Ferrari-pomo tyrmää huhut Lewis Hamiltonille tarjotusta sopimuksesta – ”Eri tarina joka viikko”