Kauden neljäs osakilpailu saatiin päätöksenä Azerbaidzhanissa. Kilpailun voittoon kurvasi katuratojen kuningas Sergio Perez. Meksikolainen peittosi tallikaverinsa Max Verstappenin noin neljän sekunnin turvin napaten kauden toisen voittonsa.

Kaksikkoa ei todella haastettu kertaakaan. Nyck de Vriesin keskeytyksen ansiosta nähty turva-auto nosti Ferrarin Charles Leclercin hetkellisesti Verstappenin edelle, mutta hallitseva mestari kuittasi monacolaisen kolmessa mutkassa. Leclerc täydensi palkintokorokkeen olemalla kolmas.

Seuraavaksi maaliin ajoi loistavaa kautta ajava Fernando Alonso. Espanjalainen ei lopulta saanut Leclerciä kiinni kovasta yrityksestä huolimatta. Carlos Sainzin Ferrari pysyi kuitenkin jäi kuitenkin taakse viidenneksi. Lewis Hamilton oli lähellä ohittaa Sainzin aivan loppuhetkillä, mutta espanjalainen piti pintansa.

Pisteille ylsivät myös Lance Stroll, George Russell, Lando Norris sekä Yuki Tsunoda.

Valtteri Bottaksen kilpailu oli surkea. Suomalaisen kilpailu meni pilalle jo lähdössä, kun Haasin Kevin Magnussen töytäisi suomalaisen autoa. Tämän jälkeen vauhti katosi kokonaan, eikä Bottaksella ollut vastausta yhdenkään kuskin vauhdille. Bottas oli viimeinen keskeyttäjiä lukuunottamatta, noin 10 sekuntia seuraavaa kuskia perässä.