F1-historian ensimmäinen sprintti aika-ajosessio saatiin päätökseen Bakussa. Lyhennetty aika-ajo ajettiin läpi lähes ongelmitta, kunnes F1-tulokas Logan Sargeant tuhosi kilpurinsa viimeisillä sekunneilla. Amerikkalaiskuski ajoi ylikovaa mutkaan 15 osuen rengasvalliin tuhoten takaripustuksensa.

Sessio jouduttiin päättämään ennenaikaisesti, mikä esti suomalaiskuski Valtteri Bottaksen kierrosparannuksen. Suomalainen jäi lopulta vasta ruutuun 17. Eteen kurvasi tallikaveri Zhou Guanyu.

Sessiosta karsiutuivat myös AlphaTaurit sekä Pierre Gasly. Sargeant itse selvisi kuitenkin jatkoon, mutta hänen aika-ajonsa on ohitse.

Session nopeimman ajan kellotti perjantain tapaan Ferrarin Charles Leclerc. Monacolainen peittosi jälleen Red Bullin Max Verstappenin muutaman kymmenyksen turvin. Kolmanneksi ajoi Mercedeksen Lewis Hamilton.

Seuraava sessio ajetaan sääntöjen mukaan niin ikään medium-renkaalla. Korjaustyös viivästyttävät Q2-osion starttia hieman.