Kauden ensimmäinen sprinttikilpailu saatiin päätökseen Azerbaidzhanissa. Sprinttikilpailun voittoon ajoi Red Bullin Sergio Perez. Meksikolainen ohitti Ferrarin Charles Leclercin kierroksella yhdeksän eikä enää katsonut taakseen.

Leclerc oli lopulta toinen. Vahinkoa ensimmäisellä kierroksella taistelussaan George Russellin kanssa saanut Max Verstappen ei onnistunut jahtaamaan monacolaista. Russell jäi noin neljän sekunnin päähän Verstappenista neljänneksi.

Tämän älkeen pistesijoille pääsivät Carlos Sainz, Fernando Alonso, Lewis Hamilton sekä Lance Stroll. Valtteri Bottaksen uhkarohkea strategia pehmeällä rengasseoksella ei toiminut. Hyvän lähdön jälkeen suomalaisen renkaat pettivät pahasti, pudottane Bottaksen sijalle 17.

Päivän ainoa keskeyttäjä oli Yuki Tsunoda.

Uuden viikonloppuformaatin ansiosta huomisen GP:n lähtöjärjestys määriteltiin jo eilen. Tänään jaossa oli vain MM-pisteitä.