F1-sarja säästyi hurjalta onnettomuudelta Australian GP:ssä. Kilpailun alkupuolella loistavasti ajanut Williams-kuski Alex Albon menetti autonsa hallinnan ajaen rengasvalliin rajusti.

Samalla miehen kantama vauhti heitti thaikuskin takaisin radalle, suoraan takaa tulevan Nico Hülkenbergin ajolinjalle. Saksalainen oli muutaman sentin päässä ajaen talla pohjalle Albonin sivuponttooniin.

Autojen suojaus ei luonnollisesti ole sivusta yhtä vahva kuin edestä ja takaa. Jälki olisi voinut olla rumaa, mutta onneksi saksalaisen nopeat refleksit pelastivat tilanteen. Muilla kuskeilla oli aikaa välttää Albonin auto.

Hülkenbergin kypäräkamera näyttää, kuinka pienestä kiinni osuma oli.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

ESPN F1

@ESPNF1
The Hulkenberg onboard during Albon's crash 😳

Incredible work from the Haas driver to avoid a collision 👏