F1-sarja aikoo rajoittaa kilpailun jälkeistä juhlintaa tallien osalta. Kilpailunjohto on lähettänyt jokaiselle tallille muistutuksen, että juhlinta varikkoaidalla pääsuoran vieressä on jyrkästi kielletty.

Sääntö ei ole uusi, mutta kansainvälinen autoliitto FIA aikoo ottaa sen tarkempaan syyniin tulevissa osakilpailuissa. Yleensä voittajakuskin taustajoukot tallista juoksevat hurraamaan hyvin menestyneelle kuljettajalle aidan päällä. Tämä nähdään kuitenkin tuomariston osalta turvallisuusriskinä.

Kilpailunjohtaja Neil Wittich ei ole tarkentanut mahdollista rangaistusta. Säännön mukaan aidalle ei saa kiivetä, mutta ulos nojaaminen suuremmista aukoista on edelleen sallittua. Wittich painotti kuitenkin talleille lähettämässä viestissään sitä, että yksikin sääntörike johtaa tutkintaan tuomariston osalta.

Australian GP ajetaan tulevana viikonloppuna Melbournessa.