Kauden toinen osakilpailu Saudi-Arabiassa päättyi jo toiseen Red Bullin kaksoisvoittoon. Tällä kertaa voitto siunaantui loistavan kilpailun ajaneelle Sergio Perezille. Hänen peräänsä asettui sijalta 15 lähtenyt Max Verstappen.

Palkintokorokkeen kruunaa jo toistamiseen Fernando Alonso. Espanjalaisen kilpailu oli vaihdeikas, eikä se välttämättä ole vielä ohi. Aston Martin pelkää rangaistusta tähdelleen, mutta mahtavan viimeisen kierroksen johdosta se ei pudota miestä pois korokkeelta. Tämän seurauksena Alonso yltää 100 palkintosijan rajaan F1-sarjassa.

Neljänneksi ajoi Mercedeksen George Russell peitoten tallikaverinsa Lewis Hamiltonin. Heitä seurasivat Ferrarit Carlos Sainz etunenässä. Tämän jälkeen Alpinet Esteban Ocon sekä Pierre Gasly ja lopuksi Kevin Magnussen kiinni viimeiseen pisteeseen.

Valtteri Bottaken kilpailu oli sanalla sanoen katastrofi. Mies oli kilpailun alusta lähtien kierrosajoissa koko katraan hitain kuski eikä kyyti parantunut missään kohtaan. Bottas itse epäili auton vahingoittuneen, mutta talli ei varmistanut asiaa.