Bahrainin aika-ajojen toinen osio jatkui jälleen erittäin tiukkana. Koko kärkikymmenikkö oli alle sekunnin päässä toisistaan.

Ferrari jatkoi dominointia Charles Leclercin napaten ykköspaikan. Vain yhden kierroksen ajanut Max Verstappen onnistui pysymään toisena samalla, kun tallikaveri Sergio Perez sai huokaista helpotuksesta. Meksikolainen oli vasta seitsemäs.

Päivän suurin onnistuja on jo nyt Haasin Nico Hülkenberg. Paluumuuttaja ajoi loistavan kierroksen ja oli peräti seitsemäs samalla, kun tallitoveri jäi ensimmäiseen osioon.

Mercedes-kaksikko haastaa myös paalupaikasta. Lewis Hamilton sekä George Russell jäivät kärkiajasta vain kaksi kymmenystä.

Valtteri Bottaksen päivä päättyi toiseen osioon. Suomalainen lähtee huomiseen osakilpailuun ruudusta 12. Tallikaveri Zhou Guanyu lähtee miehen viereltä. Sessiosta putosivat myös Lando Norris, Yuki Tsunoda sekä Alex Albon.