F1-kauden toinen harjoitussessio saatiin päätökseen Bahrainissa.

Radalla nähtiin todella tiukkaa ajoa. Koko session nopeimman ajan kellotti sensaatiomaisesti Aston Martinin Fernando Alonso. Espanjalaista on povattu talvitestien jälkeen kauden mustaksi hevoseksi, mutta Astonin kyyti näyttää jopa pelottavan hyvältä.

Toki on vaikea sanoa, kuinka paljon takaa jahtaavat Red Bull sekä Ferrari piilottelevat tehoja, mutta Alonso oli ryhmän nopein myös ajetussa kisasimulaatiossa. Tallia ei voi laskea pois jopa paalukeskustelusta huomiselle.

Red Bullit seurasivat espanjalaismestaria noin kahden kymmenyksen päässä Max Verstappen etunenässä. Hollantilainen valitteli autonsa olleen vaikea hallittava.

Ferrarin Charles Leclerc oli noin puolen sekunnin päässä kärkiajasta. Hänen peräänsä asettui Haasin paluumuuttaja Nico Hülkenberg.

Toinen Aston Martin Lance Stroll oli kuudes. Ranneleikkauksesta toipuva kanadalainen oli selvästi kivuissaan ajon kesken. Mies ei voinut kääntää rattiaan kunnolla, vaan joutui muuttamaan kätensä asentoa välttääkseen suurta liikettä.

Kärkikymmenikön täydensivät Alpinen Pierre Gasly, Mercedeksen Lewis Hamilton, McLarenin Lando Norris sekä Alfa Romeon Zhou Guanyu. Valtteri Bottas oli sijalla 12.