Kauden toinen kisaviikonloppu polkaistiin eilen käyteen Saudi-Arabiassa. Tahtipuikkoa on heiluttanut Red Bull, mutta erityisesti keskikastin kamppailu näyttää muovautuvan hyvin tasaiseksi. Yhdelle keskikastin tallille, AlphaTaurille on kuitenkin osunut iso takaisku.

Tallin tulokaskuski Nyck de Vries ei osallistu juuri käynnistyneeseen kolmanteen harjoitukseen. Syyksi talli ilmoittaa ongelman voimanlähteessä. Mekaanikot joutuvat kiireisesti vaihtamaan koko moottoriyksikkö.

Aika-ajon alkuun on noin kolme tuntia, joten kiire tulee. Tapaus ei olisi kuitenkaan ennenäkemätön. Erityisesti Haasilla kaudella 2021 muutamaan otteeseen harjoituksissa kolaroineet Mick Schumacher sekä Nikita Mazepin joutuivat jättämään korjaustöiden takia aika-ajot välistä.

Scuderia AlphaTauri

@AlphaTauriF1
unfortunately, we’ve detected an issue on @nyckdevries’ car and we are now changing his PU.

as a result, he won’t be participating in FP3