F1-varikkopilttuun tapahtumat ovat yleensä hyvin piilossa kuninkuusluokan faneille. Jokainen kuljettaja on koulutettu vastaamaan jokaiseen kysymykseen tallin toivomalla tavalla paljastamatta mahdollista kärhämää kulisseissa.

Joskus kuitenkin huhut kantautuvat median korviin. Tällä kertaa Sky Sportsin sisäpiiritoimittaja sekä kilpakuski Naomi Schiff osaa kertoa, että yksi kuski on joutunut kanssakilpailijoidensa hampaisiin.

Kyseessä on Alpine-kuljettaja Esteban Ocon. Ranskalainen on läpi uransa tunnettu rajusta kilpailemisesta erityisesti tallikavereitaan vastaan. Miehen käytös radalla ei ole tuonut Oconille suosiota muiden kuskien keskuudessa.

– Hän ei ole kovinkaan suosittu kuskien joukossa. Suurin syy tähän on hänen käytöksensä radalla, Schiff kommentoi Sky Sportsille.

Ocon sai tallikaverikseen täksi kaudeksi entisen ystävänsä Pierre Gaslyn. Kaksikon historia on täynnä yhteenottoja sekä vihanpitoa, mutta Oconin mukaan tämä kaikki on jätetty jo menneisyyteen.