Kalle Rovanperä pääsi Ruotsin MM-rallin kolmannella testierikoiskokeella loistavaan vauhtiin, kun hän ajoi pohja-ajan.

Rovanperä pysäytti kellon aikaan 2:50.9, joten aika oli lähes kymmenen sekuntia nopeampi kuin aamun ensimmäisellä vedolla.

Hyundai-kuski Esapekka Lappi oli kuitenkin aivan Rovanperän kintereillä, häviten ainoastaan 0,1 sekuntia. Shakedownin kolmanneksi nopein kuski oli puolestaan Takamoto Katsuta, joka jäi tallikaveristaan 0,3 sekuntia.

Kaksi aiempaa testierikoiskoetta menivät Lapin nimiin, joten suomalainen vaikuttaa olevan valmis ensimmäiselle erikoiskokeelle, joka käynnistyy Suomen aikaa kello 20.05. Voit tutustua koko rallin aikatauluun ja televisiointiin täällä.

Kalle Rovanperä

@KalleRovanpera
Fastest after all the shakedown runs!👊

1. Kalle & Jonne 2:50.9
2. Lappi +0.1
3. Katsuta +0.3
4. Evans +0.9
5. Breen +1.3
6. Neuville +3.1
7. Tänak +3.5
8. Loubet +5.3

#KR69 #ToyotaGAZOORacing #RallySweden

Kalle Rovanperä

@KalleRovanpera
#RallySweden Shakedown⏱️3:00.4

💬"On this condition you're always close to snow banks, even if you don't want to. It's was really slippy for us. There is small line, but rear will never stay on it. Will be tricky to open the road here"

#KR69 #ToyotaGAZOORacing