Valtteri Bottaksen edustama Alfa Romeo ilmoitti torstaina, että talli ei nimeä klassista tallipäällikköä tulevalle kaudelle.

Pitkäaikainen johtaja Frederic Vasseur siirtyi Ferrarille tallipäällikön johtoon. Sauber päätti uudistaa johtoportaansa palkkaamalla McLarenin takaisin keskikastiin nostaneen Andreas Seidlin toimitusjohtajakseen. Nyt myös F1-tallin johtohahmo on selvinnyt.

Sauber Groupin johtotehtävissä pitkään toiminut Alessandro Alunni Bravi tulee johtamaan Alfa Romeoa tulevalla kaudella. Miehen uusi rooli on virallisesti tallin edustaja.

Bravin ottaessa vetovastuun F1-tallin toimista antaa Seidlille mahdollisuuden keskittyä Audin liittymiselle tallin riveihin kaudella 2026.

– On suuria kunnia ottaa tämä rooli vastaan. Olen iloinen, että saan jatkaa työskentelyä näiden uskomattomien ihmisten kanssa, Bravi kommentoi Sauberin tiedotteessa.

– Olen tietoinen haasteesta, joka meitä odottaa. Lähestyn tätä nöyryydellä, mutta myös sillä uskolla, että tulemme saavuttamaan tulevaisuudessa jotain suurta.