F1-talli Mercedes tiedotti torstaina palkanneensa Mick Schumacherin heidän testi -ja varakuljettajakseen.

Haas-tallissa F1-uransa alkutahdit kahtena edelliskautena ottanut Schumacher ei löytänyt kisakuskin pestiä ensi kaudeksi.

Saksalaisen tehtävänä on paikata tarvittaessa tallin kisakuljettajia, Lewis Hamiltonia tai George Russellia, mikäli kaksikosta jompi kumpi ei kykene ajamaan. Sen lisäksi Schumacherille on tarjolla roolia Mercedeksen ensi kauden kilpurin kehittämisessä.

– Hän on kova työntekijä, rauhallinen, suunnitelmallinen sekä nälkäinen oppimaan ja kehittymään kuljettajana. Nämä ovat tärkeitä arvoja ja olemme innoissamme hänen auttaessaan meitä kehittämään W14-kilpuria, kommentoi tallipäällikkö Toto Wolff tallin tiedotteessa.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Mercedes-AMG Motorsport

@amgmotorsport
Welcome to the #WorldsFastestFamily, @SchumacherMick! 🤜🤛 Mick will join @MercedesAMGF1 in the role of Reserve Driver for 2023 and play an important role in the ongoing development of the W14. 👏 #F1 #WeLivePerformance #MercedesAMGF1

LUE MYÖS: F1-sarjassa käy hurja myllerrys – myös McLaren-pomo vaihtaa maisemaa