Formula 1 -talli Mercedeksellä uskotaan tallin selättäneen kauden 2023 auton suunnittelussa tämän vuoden kilpuria vaivanneet ongelmat. Mercedes oli etenkin suorilla aerodynaamisten ongelmien takia selvästi kilpailijoitaan hitaampi viime kaudella.

Mercedes paransi suorituskykyään kauden mittaan ja ensi vuodelle esiteltävä W14:llä voi nousta jopa mestaruustaisteluun.

– Voimme sanoa, että ongelmakohdat on meillä tiedossa pitkän kauden jälkeen. Olemme tehneet kuukausien ajan merkittävää muutosta auton runkoon, jolla varmistamme sen, että W13:n ongelmat eivät tule olemaan ensi vuoden autossa, Mercedeksen insinöörijohtaja Andrew Shovlin sanoi PlanetF1:n mukaan.

– Viime kaudella oli nähtävissä, että päivityksemme – etenkin Austinin päivitys – toivat meitä lähemmäksi kärkeä. Toivottavasti nämä asiat yhdessä tarkoittavat sitä, että olemme ensi vuonna kilpailukykyisiä, Shovlin linjasi.