Ferrari-kuljettaja Charles Leclerc puhui perjantai-iltana pidetyssä FIA:n palkintogaalassa lämpimään sävyyn Ferrari-huhuissa pyörineestä Frederic Vasseurista.

Vasseuria on huhuttu italialaistiimin tallipäällikön paikalle Mattia Binotton ilmoitettua jättävänsä tehtävänsä kuluvan vuoden lopussa. Pitkän linjan moottoriurheilumies Vasseur on toiminut F1-sarjassa Renaultin tallipäällikkönä vuonna 2016 ennen siirtymistään Sauberille seuraavana vuonna, jossa on jatkanut samoissa tehtävissä useamman kauden ajan.

54-vuotias ranskalainen on tuttu kaveri Leclercille, sillä Vasseur on ollut monacolaiskuljettajan pomona aikoinaan pikkuformuloissa, sekä Leclercin debyyttikaudella kuninkuusluokassa hänen ajaessaan Sauberilla.

Leclerciltä udeltiin Italian Bolognassa pidetyssä palkintogaalassa mielipidettä Vasseurin mahdollisesta pestaamisesta tallipäällikön tontille ja monacolainen toivottaisi ranskalaisen lämpimästi tervetulleeksi talliin.

– Olen työkennellyt Fredin kanssa jo juniorikategorioissa, jolloin hän uskoi minuun ja meillä on aina ollut hyvät välit. Siitä huolimatta sen ei kuitenkaan pitäisi vaikuttaa valintoihin, sanoo Leclerc.

– Hän on aina ollut suorapuheinen sekä rehellinen ja siitä olen pitänyt Fredissä. On se sitten hän tai ei, näemme sen toivottavasti lähiaikoina, kommentoi Ferrari-kuljettaja.

LUE MYÖS: Toto Wolff uskoo Red Bullin dominanssin päättyvän lyhyeen – ”Kukaan ei tule enää voittamaan kahdeksaa titteliä putkeen”