Toisen vuoden F1-kuski Mick Schumacher on vaarassa menettää ajopaikkansa F1-sarjassa. Saksalainen on ehdolla viimeiselle vapaalle ajopaikalle, mutta tällä hetkellä Haas on kääntymässä Nico Hülkenbergin suuntaan. Tämä jättäisi toisen polven kilpakuskin uran limboon.

Auto, Motor und Sport -sivuston mukaan Schumacher on aloittanut neuvottelut myös muiden tallien kanssa. Tällä hetkellä Mercedes tavoittelee saksalaisen palveluksia varakuljettajan rooliin. Tallin varakuski Nyck de Vries loikkaa Red Bull -organisaatioon AlphaTaurin kisakuskiksi.

Schumacher neuvottelee myös Alpinen kanssa, mutta hopeanuolet ovat tällä hetkellä Schumacherin ykkösvaihtoehto, jos ajopaikka Haasilta kuivuu kasaan.

Schumacher avasi F1-pistetilinsä tällä kaudella. Miehen otteet ovat parantuneet kauden mittaan, mutta miehelle on sattunut muutama kallis kolari liikaa. Haasin oli määrä paljastaa ensi kauden kuskikaksikkonsa tällä viikolla, mutta päätös siirtyy lähemmäs kauden päätöskilpailua.