Meksikon GP:n startti saatiin läpi ilman osumia. Paalumies Max Verstappenin lähtö oli loistava. Meksikon pitkä pääsuora on yleensä vaikea paikka kärkimiehelle puolustettavaksi, mutta tätä viestiä ei hollantilaiselle kerrottu. Hän piti johtoasemansa selvästi.

Lewis Hamilton nousi toiseksi. Molemmat Mercedes-kuljettajat aloittivat kilpailun medium-seoksella, kun taas Red Bullit sekä Ferrarit pehmeällä. Yleisön suosikki Sergio Perez ohitti George Russellin ja nousi kolmanneksi.

Kuudennesta ruudusta lähtenyt Valtteri Bottas menetti kaksi sijoitusta ensimmäisellä kierroksella. Bottas ei lähtenyt riskeeraamaan osumia ensimmäisessä mutkassa, mutta miehen konservatiivisuus päästi Charles Leclercin sekä Fernando Alonson miehen ohitse.

Kärkikymmenikköön mahtuvat myös Esteban Ocon sekä Lando Norris.