Max Verstappen ajoi kauden 13:ta voittoonsa USA:ssa Teksasissa! Samalla Red Bull varmisti valmistajien maailmanmestaruutensa ensimmäistä kertaa sitten kauden 2013.

Verstappen tasoitti Sebastian Vettelin sekä Michael Schumacherin yhden kauden voittoennätyksen Austinissa. Hollantilaisella on kolme kilpailua aikaa rikkoa ennätys.

Voitto ei kuitenkaan tullut helpolla. Heikon varikkopysähdyksen jälkeen Verstappen joutui ajamaan vimmatusti Mercedeksen Lewis Hamiltonia vastaan. Lopulta britti joutui taipumaan ja oli lopulta toinen. Charles Leclerc oli kolmas.

Päivän kuljettajaksi valittiin Vettel. Uransa päättävä saksalainen ehti jopa johtaakin hetkellisesti. Surkean varikkopysähdyksen jälkeen pisteet näyttivät jäävän haaveeksi, mutta lopulta nelinkertainen mestari nousi kahdeksanneksi.

Huimia nousuja nähtiin myös Lando Norrisilta sekä Fernando Alonsolta. Espanjalainen ajoi jättikolarin Aston Martinin Lance Strollin kanssa, mutta onnistui ihmeen kaupalla jatkamaan kilpailua lopulta pisteille asti.

Valtteri Bottaksen kilpailu päättyi kierroksella 18 ajovirheeseen.

Kärkikymmenikkö:

  1. Verstappen
  2. Hamilton
  3. Leclerc
  4. Perez
  5. Russell
  6. Norris
  7. Alonso
  8. Vettel
  9. Magnussen
  10. Tsunoda