Hollantilaisjulkaisu De Telegraaf raportoi perjantaina, että Red Bullilla ihmetellään FIA:n tuoretta palkkausta. Kesällä ilmoitettiin, että autoliiton pitkäaikainen moottoriurheilun kansliapäällikkö Peter Bayer jättää paikkansa välittömästi. Hänen paikalleen valittiin toistaiseksi rooliin Shaila-Ann Rao.

Rao toimi ennen uutta pestiään Mercedeksen juridisessa osastossa. Hän kuului pitkän aikaa tallipäällikkö Toto Wolffin luottohenkilöihin, mikä on nostattanut kulmia kilpailija Red Bullin riveissä.

Hollantilaisivuston lähteiden mukaan Red Bull syyttää Raoa budjettitietojen vuotamisesta eteenpäin. Julkista syytettä ei ole kuitenkaan toistaiseksi annettu. Näin salaisen tiedon vuotaminen FIA:lta on kuitenkiin herättänyt kysymyksiä, kuinka muut tallit saivat tietoonsa mahdollisen budjettirikkeen, joka lopulta osoittautui oikeaksi.

Raon palkkaus ei kuitenkaan suuressa kuvassa poikkea FIA:n käytäntömallista mitenkään. Esimerkiksi FIA:n finanssisääntöjen valvoja Federico Lodi on entinen Red Bull -työntekijä.