F1-sarjan tämän kauden päätteeksi jättävä Daniel Ricciardo neuvottelee Sky Sportsin lähteiden mukaan Red Bullin kanssa.

Ricciardo paljasti muutama viikko sitten, että ajopaikkaa aussille ei ensi kaudeksi liikene. Miehen sopimus McLarenin kanssa purettiin yhteisymmärryksessä. Ricciardo on kääntänyt katseensa visusti kauteen 2024, jolloin kahdeksankertainen GP-voittaja pyrkii palaavansa kuninkuusluokkaan.

Tästä syystä Ricciardo ei halua sitoutua toiseen kilpasarjaan, vaan pitää F1-taitojaan yllä. Sky Sportsin toimittaja Ted Kravitz paljastikin Ricciardon neuvottelevan F1-tallin kanssa mahdollisesta testi/varakuljettajan roolista. Kravitzin mukaan todennäköisin vaihtoehto on miehen entinen talli Red Bull.

Aussi jätti tallin kauden 2018 päätteeksi, tuoden energiajuomatallille seitsemän GP-voittoa. Ricciardo kommentoi aika-ajojen jälkee käyvänsä neuvotteluja yhden tallin kanssa, mutta sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu.