Formula 1 -talli Haasin tallipäällikön Günther Steiner huumori FIA:n kanssa on loppumassa. Steiner antoi suoraa palautetta FIA:lle Singaporen GP:n tapahtumista Japanin GP:n alla.

Singaporessa Haasin Kevin Magnussen pakotettiin tekemään varikkopysähdys, kun hänen autonsa etusiivessä oli rikkoutuma. Haasin tallin sisäisten asiantuntijoiden mukaan autolla olisi voinut ajaa ihan hyvin ilman turvallisuusriskejä.

Kyseessä oli jo kolmas kerta, kun kilpailujohto pakottaa Magnussenin varikolle auton rikkoutumisen takia.

– Se on turhauttavaa, kun autolla olisi ollut täysin turvallista ajaa. Unkarissa vika oli täysin samanlainen ja silloin asiantuntijamme selittivät heille (FIA:lle), että mitä siitä voi seurata ja mitä ei, mutta he eivät ottaneet siitä lainkaan opikseen, Steiner puhisi Mirrorin mukaan.

– Jossain vaiheessa meidän on saatava lajiin ihmisiä, jotka ymmärtävät, miten nämä autot toimivat. Tämä ei ole enää 80-lukua, Steiner täräytti palautteensa.