Alpinen espanjalaiskuljettaja Fernando Alonso ei arvostanut tapaa, jolla hänen kommenttinsa koskien Max Verstappenin ja Lewis Hamiltonin maailmanmestaruuksia tuotiin esiin. Alonso kommentoi asiaa Meksikon GP:n alla.

Alonso kertoi haastattelussa pitävänsä Verstappenin mestaruuksia merkittävämpinä, koska hollantilainen ei ole ajanut yhtä ylivertaisella kalustolla kuin Hamilton. Alonson kommentit tulkittiin siten, että hän ei arvostaisi Hamiltonin seitsemää maailmanmestaruutta.

– Ja taas kerran… Kaikki maailmanmestaruudet ovat mahtavia ja erittäin ansaittuja. Niitä on mahdotonta verrata keskenään, joten nautitaan aikamme mestareista ja legendoista. Olen väsynyt jatkuvaan otsikkojen hakemiseen, kaksi mestaruutta itsekin voittanut Alonso avautui Twitterissä.

Fernando Alonso

@alo_oficial
And again…
Please, all the titles are amazing, well deserved and inspiring. Incomparable to each other and let’s enjoy champions and legends of our current time. Tired of the continuous search for headlines . Let's enjoy them 💪.

Meksikossa ajetaan tänään lauantaina aika-ajot kello 23 Suomen aikaa.