AlphaTauri sekä Yuki Tsunoda aiheuttivat Hollannin GP:ssä todella erikoisen tilanteen.

Ensiksi Tsunoda näytti keskeyttävän huonosti kiinitettyjen rengaspulttien takia. Tsunoda oli jo irrottanut turvavyönsä, kun AlphaTauri käski japanilaisen takaisin varikolle. Talli yritti ilmeisesti välttää sakot, jotka olisivat tulleet väärin kiinnitetystä renkaasta.

Tsunoda nilkutti varikolle kaksi kierrosta muuta ryhmää perässä, mutta sitten soppa vasta syntyikin.

Tsunoda raportoi välittömästi ongelmasta autossaan lähdettyä AlphaTaurin varikkopisteeltä. AlphaTauri käskee tiimiradiossa Tsunodan ajaa kuitenkin radalle ja etsimään turvallisen paikan pysähtyä. Päätös on todella erikoinen, sillä varikkolla on mahdollisuuksia pysäyttää auto häiritsemättä varikon toimintaa muiden tallien osalta.

Tilanne on tuomariston tutkinnassa. AlphaTauria voi odottaa todella mojovat sakot.