F1-sarjan ainoa suomalaiskuski Valtteri Bottas on tyytyväinen sarjan uusiin sääntömuutoksiin. Autojen aerodynamiikkaa pyrittiin muovaamaan niin, että kilpailu radalla olisi helpompaa.

Bottaksen mukaan tämä on suurimmaksi osaksi onnistunut. Säännöt nostivat Alfa Romeon jopa keskikastin kärkeen alkukaudella. Tulokset ovat heikentyneet, mutta suomalainen uskoo silti kilpailukyvyn olevan läsnä.

– Minusta ei ole mitään järkeä kiistellä tämän kauden autoista. Vuoden 2022 kilpurit ovat kilpailuissa paljon parempia. Voimme seurata autoja nyt läheltä, Bottas aloitti Motorsport.comille.

– Aika-ajoissa pidin enemmän viime aikakauden autoista. Autot ovat niin paljon painavampia, etteivät ne enää reagoi kaikkeen niin nopeasti, mitä haluaisin. Kilpailu on parantunut, mutta aika-ajoissa täytyy olla juuri oikeat rengaslämmöt tai olet kusessa.