Alfa Romeo -kuljettaja Valtteri Bottas odottaa innoissaan tietoa tulevan kauden tallikaveristaan. Suomalainen sai F1-uransa ensimmäisen monivuotisen sopimuksen viime kaudella, joten kesä on ollut vihdoin rauhallinne 32-vuotiaalle.

Samaa ei voi sanoa miehen tallikaverista. Tällä kaudella Bottaksen aisaparina toiminut Zhou Guanyu ei ole toistaiseksi saanut jatkosopimusta tulevalle kaudelle. Alfa Romeo on harkinnut nostavansa myös huippulupaus Theo Pourchairea suomalaisen vierelle.

Bottas itse haluaisi tietää tallitoverinsa mahdollisimman pian. Suomalainen haluaisi pitää kiinalaisen tiimikaverinaan myös ensi kaudella.

– Minusta olisi kiva tietää tallikaverini mahdollisimman pian, mutta en minä stressaa sen takia, Bottas kommentoi PlanetF1-sivustolle.

– Minusta Zhou on ollut mahtava lisä talliimme, enkä näe miksi se ei jatkuisi ensi kaudella. Minä itse kannatan hänen jatkoa tallissa. Uskon hänen kehittyvän entisestään ensi vuonna.