Italian GP on tunnetusti ollut monelle kuljettajalle rangaistusten täyttämä. F1-kalenterin nopein rata on mieluinen paikka monelle tallille vaihtaa uusi moottori kuljettajille. Tämäkään vuosi ei näytä poikkeavan entisestä.

Peräti kuusi kuljettajaa on ottamassa moottorirangaistusta sunnuntain koitokseen. Neljä kuskia lähtee joukon perältä, kun osalle on taas vaihdettu vain yksi osa moottorista.

Joukon perältä lähtevät Yuki Tsunoda, Lewis Hamilton sekä Carlos Sainz. Näiden kuskien lopullisen järjestyksen määrää lauantain aika-ajon sijoitus. Seuraavaksi suurimman pudotuksen kokee Alfa Romeon Valtteri Bottas. Suomalaisen rangaistus on 15 sijaa.

Red Bull -kuskit löytyvät listalta seuraavaksi. Sergio Perez saa 10 lähtöruudun rangaistuksen, kun taas toista peräkkäistä mestaruuttaan varmisteleva Max Verstappen viisi lähtöruutua.