Max Verstappen nappaa paalupaikan toisessa peräkkäisessä Hollannin osakilpailussa. Hallitseva maailmanmestari peittosi Charles Leclercin muutaman tuhannesosan turvin. Verstappen oli jo jäämässä kilpailijalleen, mutta Verstappenin loistava keskisektori nosti hänet muiden yläpuolelle.

Aika-ajoissa nähtiin aivan käsittämätöntä pelleilyä paikalla olevilta faneilta. Radalle heitettiin soihtuja, jotka keskeyttivät ajoa. Yksi syypäistä on napattu kiinni ja poistettu kilpailualueelta.

Sergio Perez avitti tallikaveriaan tahtomattaan viimeisellä kierroksellaan. Perez menetti autonsa hallinnan viimeisessä mutkassa ajautuen seinään. Tämä keskeytti Mercedes-kuskien kierrokset, jotka olivat kärkiautojen vauhdissa. Hopeanuolet lähtevät kilpiluun sijoilta neljä ja kuusi. Perez asettuu kaksikon väliin.

Lando Norris, Mick Schumacher, Yuki Tsunoda sekä Lance Stroll täydensivät kärkikymmenikön.