Alpinelta McLarenille siirtyvän Oscar Piastrin, 21, sopimuskohu ottaa kierroksia myös McLarenin päässä. Piastri oli valittu jo maanmiehensä Daniel Ricciardon, 33, korvaajaksi, kun Ricciardo vielä luuli saavansa jatkaa McLarenilla.

Ricciardo julkaisi heinäkuun 13. päivä pitkän kirjoituksen sosiaalisen mediaan, missä hän vakuutti olevansa jäämässä McLarenille ja ajaa tallissa sopimuskautensa loppuun saakka. Ricciardo reagoi tuolloin velloviin huhuihin, joiden mukaan McLaren olisi korvaamassa australialaisen kesken sopimuskauden.

ESPN:n mukaan McLarenilla oli kuitenkin jo tuolloin päätetty Ricciardon potkuista. Päätös oli niinkin vahva, että talli oli jo solminut sopimuksen Piastrin kanssa kaudesta 2023.

Lopulta Ricciardon potkuista ilmoitettiin elokuussa ja Piastrin sopimus julkistettiin Hollannin GP:n alla.