Hollannin osakilpailun ensimmäinen kierros selvittiin ilman keskeytyksiä. Max Verstappenin aggressiivinen puolustus tarkoitti sitä, että paremman lähdön ottanut Charles Leclerc ei päässyt MM-johtajan ohitse.

Lewis Hamilton oli jälleen aggressiivinen lähdössä, mikä oli koitua britin kohtaloksi jo toista kilpailua putkeen. Hamilton hyökkäsi heti ensimmäiseen mutkaan Carlos Sainzin sisäpuolelle. Kulma oli kuitenkin liian tiukka, joten Mercedes-kuski ajautui espanjalaista päin. Suurta vahinkoa ei autoon kuitenkaan tullut.

Valtteri Bottaksen ensimmäinen kierros oli jälleen surkea. Ruudusta 16 lähtenyt suomalainen putosi aina sijalle 19 asti.

Ainoa ulosajo nähtiin toisella kierroksella Kevin Magnussenin toimesta. Tanskalainen tuli ylikovaa ensimmäiseen jarrutukseen ajaen kevyesti seinään. Magnussenin kilpailu jatkui viimeiseltä sijalta.

Esteban Ocon on ollut lähdön suurin voittaja. Ranskalainen nousi pisteille yhdeksänneksi.