Valtteri Bottas on asettanut itselleen aikamoisen tavoitteen itselleen kesätauon jälkeisille kilpailuille. Alfa Romeolla ensimmäistä kauttaan ajava suomalainen haluaa nousta MM-pisteissä kärkitallien perään.

Red Bull, Ferrari sekä Mercedes ovat liian kova luu keskikastille, mutta 32-vuotias tähtää seuraavaksi parhaaseen sijoitukseen. Alfa Romeo itse on ilmoittanut tavoittelevansa kuuden parhaan joukkoon pääsyä tallien pisteissä. Bottakselle tämä ei riitä.

– Minusta tallin odotukset ovat vähän liian konservatiivisia, Bottas aloitti PlanetF1-sivuston mukaan.

Fred (Vasseur) haluaa meidät kuuden parhaan joukkoon tallipisteissä, sekä yhden kuskin kärkikymmenikköön. Minä haluan olla MM-taistossa seitsemäs, keskikastin paras. Tallina minusta meidän pitäisi olla neljänsiä.

Tällä hetkellä Bottas on MM-pisteissä yhdeksäs 51 pisteellä. Seitsemäntenä oleva Lando Norris on 30 pistettä edellä.