Red Bullin Max Verstappen nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa sekä peräti 11:n voittonsa tällä kaudella. Verstappen lähti kilpailuun ruudusta 14, mutta oli jo johdossa, kun Span radalla oltiin ajettu vasta 12 kierrosta.

Loppupeleissä eroa tallikaveri Sergio Pereziin oli lopulta noin 20 sekuntia. Red Bullin kyyti oli uskomatonta. Muilla ei ollut mahdollisuuttakaan.

Carlos Sainz täydensi palkintopallin ollessaan kolmas. George Russell lähestyi espanjalaista lopussa, mutta ei saanut paalumiestä kiinni. Charles Leclerc oli viides.

Kärkikymmeniköön täydensivät Alpine-kuskit Fernando Alonso etunenässä. Myös Sebastian Vettel, Pierre Gasly sekä Alexander Albon nousivat pisteille.

Viime vuosia Mercedeksellä F1-sarjaa dominoineet Lewis Hamilton sekä Valtteri Bottas olivat ainoat keskeyttäjät. Hamilton kolaroi Alonson kanssa, kun Bottas puolestaan joutui Nicholas Latifin ajovirheen uhriksi.