Toisen polven kilpakuski Mick Schumacher on toistaiseksi ilman sopimusta kaudelle 2023. Nuorukaisen legendaarinen sukunimi sekä perheen tuki ovat auttaneet saksalaista eteenpäin urallaan. Schumacher on kuulunut Ferrarin organisaatioon jo vuosia.

Nyt kuitenkin Schumacher näyttää lähestyvän seinää. Ailahtelevat otteet F1-sarjassa aiheuttavat epätietoisuutta miehen uran jatkon ympärille. Raporttien mukaan jopa Ferrari pohtii, onko Schumacherin tukemisessa enää järkeä.

Haasin tallipomo Günther Steinerin mukaan italialaistalli ei joka tapauksessa määräisi sitä, ajaako saksalainen Haasilla tulevalla kaudella. Saksalaislehti Bild raportoi eilen, että Ferrari-pomo Mattia Binotto ei olisi vakuuttunut Schumacherin otteista.

– Minä en tiedä mitään Mickin ja Ferrarin välisestä tilanteesta. Jos hän haluaa muualle, niin minä en voi asialle mitään, Steiner kommentoi.

Schumacheria huhuttiin korvaamaan Sebastian Vettel Aston Martinilla. Kyseisen paikan täytti kuitenkin Fernando Alonso.