F1All-sivuston tietojen mukaan Williams harkitsee Logan Sargeantin palkkaamista kilpakuljettajaksi tulevalle kaudelle.

Amerikkalaiskuljettaja on tehnyt vakuttavaa jälkeä kuninkuusluokan juniorisarjassa tällä kaudella. Sargeant on kolmantena MM-pisteissä, mikä riittäisi turvaamaan hänelle tarpeeksi superlisenssipisteitä F1-sarjaan nousemista varten.

Sargeantin välit Williamsin kanssa ovat muutenkin hyvät. Amerikkalaisesta tulee ensimmäinen jenkkikuski seitsemään vuoteen, joka osallistuu F1-viikonlopun tapahtumiin. Sargeant ajaa ensimmäisen vapaan harjoituksen Austinissa syksyllä.

Sargeant haastoi Oscar Piastria F3-mestaruudessa kaksi vuotta sitten. Rahallisen tuen puute piti miehen kuitenkin poissa F2-sarjasta viime kaudella. Tänä vuonna debytoinut amerikkalainen on kuitenkin osoittanut olevansa varteenotettava kandidaatti F1-ajopaikkaa varten.

Jos Williams päättää nuorentaa ajokaartiaan, tarkoittaisi se Nicholas Latifin lähtöä tallista. Alex Albon sai juuri uuden sopimuksen ensi kaudeksi, mutta Latifilla ei jatkopahvia ole. Williams oli myös Piastrin allekirjoituksen perässä, mutta tuoreimmat lähteet yhdistävät aussin McLarenille.