Motorsport.comin mukaan Fernando Alonson sekä mahdollisesti myös Oscar Piastrin ensi kaudeksi menettävä Alpine kaavailee AlphaTaurin Pierre Gaslya. Ranskalaiskuski on kuulunut Red Bullin organisaatioon jo vuosia, mutta tie energiajuomajätin ykköstalliin vaikuttaa olevan tukossa, eikä Alphalla tunnu olevan suurempia menestysmahdollisuuksia.

Yksi ongelma yhteistyössä olisi Gaslyn suhde Esteban Oconiin, mahdolliseen uuteen tallikaveriin. Kaksikko on puhunut julkisesti, kuinka entiset ystävät eivät tule toimeen lainkaan tänä päivänä.

Tallipäällikkö Franz Tost sekä Red Bullin kuljettajatoimien päällikkö Helmut Marko ovat kieltäneet Gaslyn mahdollisen pois siirtymisen. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Marko olisi kiinnostunut tuomaan IndyCar-tähti Colton Hertan AlphaTaurille.

Hertalla on sopimus McLarenin organisaation kanssa. Lisäksi mieheltä puuttuu superlisenssi ensi kaudelle, joten tällä hetkellä ajomahdollisuutta ei ole. Herta on kuitenkin jo testannut F1-autoa tällä kaudella. Amerikkalainen ajoi McLarenin viime kauden kilpurilla Portimaossa.

Marko on myös kiinnostunut Mick Schumacherin palkkaamisesta. Motorsportin mukaan saksalainen tulee todennäköisesti menettämään paikkansa Haasilla kauden päätteeksi.

Daniel Ricciardo on myös ehdolla Alpinelle, mutta miehen menneisyys ranskalaistallissa vaikeuttaa tilannetta. Renault’n johtohahmot olivat käärmeissään aussin lähdöstä McLarenille kaksi vuotta sitten.