Suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas joutui keskeyttämään Britannian osakilpailun kierroksella 21. Suomalaisen kilpailu jää kesken toistamiseen tällä kaudella.

Bottaksen ongelma on tekninen. Pisteille itsensä taistellut 32-vuotias ei lopulta päässyt ohi Nicholas Latifin Williamsista. Lopulta suomalainen ajoi autonsa varikkopilttuuseen. Alfa Romeolle kyseessä on kauden ensimmäinen tuplakeskeytys, kun Zhou Guanyu joutui jättämään kisa kesken hurjan kolarin jälkeen.

Myös Max Verstappenin voittohaaveet voidaan unohtaa. Verstappen on napannut autoonsa vahinkoa, joka vie hollantilaiselta huiman määrän aerodynamista suorituskykyä. Verstappen on kuudentena ja kellottaa noin sekunnin kärkiautoja hitaampia kierrosaikoja.

Kilpailua johtaa Charles Leclerc. Etusiipivahingoista kärsivä Monacolainen puolustelee Lewis Hamiltonia vastaan. Carlos Sainz on varikkopysähdyksensä jälkeen kolmas.