Britannian kisaviikonlopun toinen aika-ajosessio päättyi suomalaisittain surkeasti. Valtteri Bottas jäi jälleen kärkikymmenikön ulkopuolelle.

Sade yltyi session puolivälissä, eivätkä kuskit pystyneet parantamaan kierrosaikojaan loppupuolella. Tämä jätti Bottaksen lopulta vasta ruutuun 12. Samalla suomalaisen tallikaveri Zhou Guanyu oli yhdeksäs.

Session suurin onnistuja oli Williamsin Nicholas Latifi. Kanadalainen ajoi itsensä ensimmäistä kertaa Q3-osioon F1-urallaan. Latifin lähtöruutu on vähintäänkin 10. Latifin entinen paras lähtöruutu oli 12 viime vuonna Spassa.

Bottaksen kanssa sessiosta putosivat AlphaTaurit, Daniel Ricciardo sekä Esteban Ocon. Max Verstappen oli koko joukon nopein neljän kymmenyksen turvin Lewis Hamiltonista. Häntä seurasivat Ferrarit, George Russell sekä Lando Norris. Sergio Perez selvisi jatkoon juuri ja juuri.