Ranskan kisaviikonlopun viimeinen harjoitussessio päättyi Max Verstappenin johdolla. Hollantilainen näytti muille kaapin paikat ja oli yli kolme kymmenystä toiseksi ajanutta Carlos Sainzia nopeampi. Kolmanneksi sijoittunut Charles Leclerc jäi hollantilaisesta yli puoli sekuntia.

Session puhuttavin aihe oli kuitenkin brittitalli Williamsin vauhti. Alexander Albonilta on löytynyt kohtalaisen hyvää vauhtia läpi kauden, mutta Paul Ricardilla miehen kilpuri tuntuu lentävän. Albon sijoittui kahdeksanneksi, vain muutaman kymmenyksen Lewis Hamiltonista, joka ajoi neljänneksi. Myös Nicholas Latifin Williams kulki hyvin: kanadalainen oli sijalla 12.

Valtteri Bottaksen sessio jätti toivomisen varaan. Suomalainen löytyi vasta sijalta 14, yli puolitoista sekuntia kärkiaikaa perässä. Ferrarin voimanlähde ei tunnu toimivan Ranskassa tällä kaudella. Bottas sijoittui korkeimmalle Ferrarin asiakastallien kuskeista.

Ranskan GP:n aika-ajot käynnistyvät kello 17:00.